Всеки дизайнер с опит е използвал поне веднъж Lorem Ipsum в своите проекти. Този безсмислен текст е много полезен особено когато клиентът иска графичен или web проект, а е “забравил” да предостави текстовете. Аз лично използвам Lorem Ipsum генератор от много години и вече ми е малко скучен. Днес открих друг интересен онлайн инструмент и реших да го споделя с вас.

Адресът на редактора е Online dummy text generator. Инструментът разполага има възможност да генерира текст на няколко езика. Е няма български, но пак може да е полезен. Най-малкото ще внесе разнообразие в рутинните задачи на дизайнерите. По-някога могат да се получат интересни и забавни комбинации от думи.

Ето как изглежда инструмента за генериране на случаен текст:

dummy-text-generator_01

Достатъчно е да напишете името си в полето “Characters” и да натиснете бутона “GET TEXT”. И ще генерирате уникален попълващ текст. Пример:

dummy-text-generator_03

Можете да включите или изключите различните чек боксове, за да промените генерирания текст.

Ако сте отворени за нововъведения в работата разгледайте инструмента и споделете вашето мнение. Използвайте коментарите към тази публикация, за да споделите вашите любими инструментите с всички.

Успех! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *